Аспиратор Vivax CHO-60PM075A W


Број на брзини: 2

Моќност на моторот: 75 W

Напојување / Вкупна моќност: 77 W

Минимално / Максимално ниво на бучава: 46 dB / 55 dB

Класа на енергетска ефикасност: Б

Тип на филтер: Акрилен филтер

Боја: Бела

Димензии на производот: 60 x 14 x 50 cm

Бруто / нето тежина: 4,8 kg / 5,9 kg

3,390 ден

Број на брзини: 2

Моќност на моторот: 75 W

Напојување / Вкупна моќност: 77 W

Минимално / Максимално ниво на бучава: 46 dB / 55 dB

Класа на енергетска ефикасност: Б

Тип на филтер: Акрилен филтер

Боја: Бела

Димензии на производот: 60 x 14 x 50 cm

Бруто / нето тежина: 4,8 kg / 5,9 kg

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Аспиратор Vivax CHO-60PM075A W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close