,

VOX EBC 200 DB


  • Тип: Стаклокерамика
  • Ширина 29 cm
  • ø145мм highlight грејна површина
  • ; ø180мм highlight грејна површина
  • Брусен раб на плочата
  • Сигурносно заклучување
  • Сигнална сијаличка
  • Струен кабел
  • Дигитална контрола однапред
  • Боја: црна

7,999 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX EBC 200 DB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close