ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-573


MOЌНОСТ
2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ

ШИРОКА НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА СО ДУПКИ НИЗ КОИ СЕ ИСЦЕДУВА ВИШОКОТ ТЕЧНОСТ

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА
38 X 24,5 CM

2,400 ден

MOЌНОСТ
2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКИ ПЛОЧИ

ШИРОКА НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА СО ДУПКИ НИЗ КОИ СЕ ИСЦЕДУВА ВИШОКОТ ТЕЧНОСТ

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА
38 X 24,5 CM

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-573”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close