КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 24000 BTU WI-FI


КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (W)
6740

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (W)
7040

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU)
24000

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU)
24000

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ
2500 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ
2400 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)
6.5

SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W)
4.0

ПРОТОК НА ВОЗДУХ
< 800 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 2,5 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 42 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРОТОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 50 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 58 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 68 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15 ДО +24 С° АВТО ВЕНТИЛАТОР √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА √ ЈОНИЗАТОР √ I FEEL ФУНКЦИЈА √ WI-FI КОНТРОЛА √ ТАЈМЕР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +15 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО I FEEL ФУНКЦИЈА √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P КОМПРЕСОР LG НАПОНСКИ ОПСЕГ (V) 170~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1053X323X233 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1009X638X364 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1116X381X300 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 1035X682X415

40,000 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 24000 BTU WI-FI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close