Клима уред Favorit Super Inverter Nordic 7kw 24000BTU


Моќност
7kw

Моќност btu
24000

Капацитет на ладење
6.74kw

Капацитет на греење
7.40kw

Проток на воздух
1050m3

Одвлажнување
2.5l

Работна температура
од -20С° до+46С°

Димензии на надворешна единица
100.9X63.8X36.4cm

45,000 ден

Моќност
7kw

Моќност btu
24000

Капацитет на ладење
6.74kw

Капацитет на греење
7.40kw

Проток на воздух
1050m3

Одвлажнување
2.5l

Работна температура
од -20С° до+46С°

Димензии на надворешна единица
100.9X63.8X36.4cm

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Клима уред Favorit Super Inverter Nordic 7kw 24000BTU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close