Клима FAVORIT 18K SUPER INVERTER NORDIC


КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W)
18000/5280

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W)
19500/5720

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ
2300 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ
1800 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)
6.5

ПРОТОК НА ВОЗДУХ
< 850 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 2,0 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 39 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 48 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 55 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 65 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -20 ДО +24 С° ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР √ ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР √ АВТО ВЕНТИЛАТОР √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА √ ЈОНИЗАТОР √ ТАЈМЕР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +18 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P НАПОНСКИ ОПСЕГ 165~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1053X323X226 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 909X642X364 НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 11,60 KG НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 33,50 KG ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1116X381X280 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 1035X682X415

41,500 ден

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W)
18000/5280

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W)
19500/5720

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ
2300 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ
1800 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)
6.5

ПРОТОК НА ВОЗДУХ
< 850 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 2,0 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 39 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 48 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 55 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 65 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -20 ДО +24 С° ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР √ ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР √ АВТО ВЕНТИЛАТОР √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА √ ЈОНИЗАТОР √ ТАЈМЕР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +18 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P НАПОНСКИ ОПСЕГ 165~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1053X323X226 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 909X642X364 НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 11,60 KG НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 33,50 KG ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1116X381X280 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 1035X682X415

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Клима FAVORIT 18K SUPER INVERTER NORDIC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close