,

VOX LC 2145


 • Капацитет: 10 комплети
 • Енергетска класа: А
 • Класа на перење: А
 • 5 програми за перење + предперење
 • Температури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°C
 • Половина перење
 • Еко брзо перење 30 минути
 • Потрошувачка на вода: 13 литри
 • Внатрешност од нерѓосувачки челик
 • Скирен грејач
 • Прилагодување на горната корпа
 • Повеќенаменска долна корпа
 • Корпа за лажици, вилушки и лажици
 • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот
 • Бучава: 54dB
 • Димензии: 85х45×60 см
 • Боја: белa

14,499 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX LC 2145”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close