, ,

VOX GHB 622


 • Бројот на греачките зони: 4
 • Рингла 1: Полу-брз гас режач 75мм, 1750 ватен
 • Рингла 2: Брз гасен режач 100мм, 3000 ватен
 • Рингла 3: Електрична рингла-плоча 145мм, 1000 вати
 • Рингла 4: Електрична рингла-плоча 180мм, 1500 ватна
 • Тип на рерни: Електрични
 • Технологија: Копче за плин, Гратис кабли за струја, Две тепсии, Голема долна фиока, Лесно чистење
 • Горен греен елемент: 1200 W
 • Долен елемнет на греачот: 1100 W
 • Индекс на енергетска ефикасност -стандарден: 107,5
 • Потрошена електрична енергија -стандард: 0,88 kWh/циклус
 • Копче за палење на плинот: Да
 • Сигурносни вентили: Да
 • Додатоци за конверзија на гас: Да
 • Електрични дупли греачи на скарата: 2600 W
 • Хромирана решетка: 1 ком
 • Гратис тепсија за печење (плиток ): Да
 • Гратис тепсија за печење (длабок ): Да
 • Фиока: Да
 • Капак: Метален
 • Отстранлива врата од рерната: Да
 • Висината на подигнатиот капак: 1450 мм
 • Длабочина со отворената врата: 1050 мм
 • Максимална нето тежина: 45 кг
 • Енергетска класа: А
 • Светлосни показатели: Индикатор-показател за уклчениот термостат
 • Термостат: Да

12,990 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX GHB 622”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close