,

AKPO WK-7 LIGHT ECO GLASS 450


AKPO WK-7 LIGHT ECO GLASS 450
Телескопски аспиратор со стаклен панел
Црн
60цм
Капацитет на вовлекување 440 м3/ч
ЛЕД oсветлување
контрола на лизгач
траен алуминиумски филтер кој се пере
2 мода на работа – екстрактирање или апсорбирање

5,499 ден

AKPO WK-7 LIGHT ECO GLASS 450
Телескопски аспиратор со стаклен панел
Црн
60цм
Капацитет на вовлекување 440 м3/ч
ЛЕД oсветлување
контрола на лизгач
траен алуминиумски филтер кој се пере
2 мода на работа – екстрактирање или апсорбирање

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “AKPO WK-7 LIGHT ECO GLASS 450”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close