Atlantic STEATITE


Atlantic STEATITE
Електричен бојлер
Капацитетр 80л
Моќност 2.1KW
5 години гаранција
Керамички греач сместен во специјален емајлиран дел и со тоа греачот нема директен контакт со вода
Експресна промена на греачот без да се празни бојлерот
2 пати поекономичен од класичен бојлер
термометар
Преден голем потенциометар
9 бари
лед контролни сијалички
сива боја во долниот и горниот дел

9,499 ден

Atlantic STEATITE
Електричен бојлер
Капацитетр 80л
Моќност 2.1KW
5 години гаранција
Керамички греач сместен во специјален емајлиран дел и со тоа греачот нема директен контакт со вода
Експресна промена на греачот без да се празни бојлерот
2 пати поекономичен од класичен бојлер
термометар
Преден голем потенциометар
9 бари
лед контролни сијалички
сива боја во долниот и горниот дел

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Atlantic STEATITE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close