CANDY ZEROWATT ETDE H8A1DE-S


CANDY ZEROWATT ETDE H8A1DE-S
Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
ЛЕД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
8кг капацитет
Тајмер 1-24 часа
Сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми
16 програми
Систем против гужвање на алишта
Едноставно чистење на филтерот
Индикатор за состојбата на филтерот
Заклучување од деца
A+ енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 273kWh
Бучност 67dB
Димензии 85×59.6×58.5 цм

20,999 ден

CANDY ZEROWATT ETDE H8A1DE-S
Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
ЛЕД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
8кг капацитет
Тајмер 1-24 часа
Сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми
16 програми
Систем против гужвање на алишта
Едноставно чистење на филтерот
Индикатор за состојбата на филтерот
Заклучување од деца
A+ енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 273kWh
Бучност 67dB
Димензии 85×59.6×58.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY ZEROWATT ETDE H8A1DE-S”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close