Favorit Клима Уред 18000 BTU Inverter WI-FI


КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W) 5210(1250~6100)
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W) 5520(1250~6600)
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ 1582 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ 1565 W
SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W) 6.1
ПРОТОК НА ВОЗДУХ < 800 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,5 L/H ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + КАРБОН ФИЛТЕР √ ЈОНИЗАТОР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15 ДО +30 С° РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +15 ДО +53 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ДИСПЛЕЈ √

36,800 ден

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W) 5210(1250~6100)
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W) 5520(1250~6600)
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ 1582 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ 1565 W
SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W) 6.1
ПРОТОК НА ВОЗДУХ < 800 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,5 L/H ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + КАРБОН ФИЛТЕР √ ЈОНИЗАТОР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -15 ДО +30 С° РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +15 ДО +53 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ДИСПЛЕЈ √

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit Клима Уред 18000 BTU Inverter WI-FI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close