FAVORIT 12K SUPER INVERTER NORDIC


КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W)
3520

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W)
3810

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ
1450 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ
1120 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)
6.6

ПРОТОК НА ВОЗДУХ
<600 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,2 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 39 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 48 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 52 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 63 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ЈОНИЗАТОР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -20 ДО +24 С° РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +18 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ДИСПЛЕЈ √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P КОМПРЕСОР LG ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 822X281X190 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 815X532X300 НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 8,10 KG НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 21,30 KG ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 885X355X260 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 854X590X324 ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА √ ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР √ ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР √ АВТО ВЕНТИЛАТОР √ РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА √ ТАЈМЕР √

29,300 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT 12K SUPER INVERTER NORDIC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close