FAVORIT 1350 WHITE


ВГРАДЛИВ КУЈНСКИ АСПИРАТОР
ШИРИНА: 60 CM
ВИСИНА: 18 CM (4CM ВИДЛИВ ДЕЛ / 14 CM ВНАТРЕШЕН ДЕЛ)
2 МОТОРИ
ВЕНТИЛАЦИЈА СО ОДВОД ИЛИ РЕЦИКЛИРАЊЕ
АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИЈА КОЈ СЕ ПЕРЕ РАЧНО ИЛИ ВО МАШИНА
2 НИВОА НА ВЕНТИЛИРАЊЕ
МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500M3/H
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ/ ДИМЕНЗИИ
ОСВЕТЛУВАЊЕ: 2 X 25 W, СТАНДАРДНО
ПРЕЧНИК НА ОДВОДНА ЦЕВКА: 12 CM
БОЈА: БЕЛА

3,290 ден

ВГРАДЛИВ КУЈНСКИ АСПИРАТОР
ШИРИНА: 60 CM
ВИСИНА: 18 CM (4CM ВИДЛИВ ДЕЛ / 14 CM ВНАТРЕШЕН ДЕЛ)
2 МОТОРИ
ВЕНТИЛАЦИЈА СО ОДВОД ИЛИ РЕЦИКЛИРАЊЕ
АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИЈА КОЈ СЕ ПЕРЕ РАЧНО ИЛИ ВО МАШИНА
2 НИВОА НА ВЕНТИЛИРАЊЕ
МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500M3/H
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ/ ДИМЕНЗИИ
ОСВЕТЛУВАЊЕ: 2 X 25 W, СТАНДАРДНО
ПРЕЧНИК НА ОДВОДНА ЦЕВКА: 12 CM
БОЈА: БЕЛА

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT 1350 WHITE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close