,

Gorenje DF 6116 E


Gorenje DF 6116 E
Вграден Аспиратор (Телескопски)
INOX
60 cm
Халогенско осветлување
2 мотори
Број на филтри: 1
Алуминиумски филтер
Филтер за маснотии кој се мие
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m3/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m3/h
Јачина на моторот: 250 W
Халогенско осветлување: 2×28 W
Пречник на одводното црево: 125 mm
Начин на управување: Механичко управување
Начин на поставување: кујнски аспиратор за под елемент
Димензии: 598 x 295 x 173mm (60) cm

6,299 ден

Gorenje DF 6116 E
Вграден Аспиратор (Телескопски)
INOX
60 cm
Халогенско осветлување
2 мотори
Број на филтри: 1
Алуминиумски филтер
Филтер за маснотии кој се мие
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m3/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m3/h
Јачина на моторот: 250 W
Халогенско осветлување: 2×28 W
Пречник на одводното црево: 125 mm
Начин на управување: Механичко управување
Начин на поставување: кујнски аспиратор за под елемент
Димензии: 598 x 295 x 173mm (60) cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje DF 6116 E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close