,

MIDEA MH60T2200X-MK


MIDEA MH60T2200X-MK
Телескопски аспиратор на извлекување
60цм
Инокс
ЛЕД осветлување
1 мотор 105W
Моќ на абсорбација 420 m3/h
Бучност 68dB
Двоен алуминиумски филтер за маснотии кој се пере
2 брзини
Отвор 150мм
Димензии 595x308x255 мм

5,799 ден

MIDEA MH60T2200X-MK
Телескопски аспиратор на извлекување
60цм
Инокс
ЛЕД осветлување
1 мотор 105W
Моќ на абсорбација 420 m3/h
Бучност 68dB
Двоен алуминиумски филтер за маснотии кој се пере
2 брзини
Отвор 150мм
Димензии 595x308x255 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MH60T2200X-MK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close