,

QUADRO BDFR-3250 EU


ВГРАДЛИВ ЛАДИЛНИК
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ: 264 л
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 189л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ: 75л
ПРИЛАГОДЛИВИ ПРОЅИРНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТАТА
ПРИЛАГОДЛИВИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИЦИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 177/54/54.5см

19,793 ден

ВГРАДЛИВ ЛАДИЛНИК
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ: 264 л
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 189л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ: 75л
ПРИЛАГОДЛИВИ ПРОЅИРНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТАТА
ПРИЛАГОДЛИВИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИЦИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 177/54/54.5см

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO BDFR-3250 EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close