QUADRO DMG-7205PV СУШАРА


МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА
КАПАЦИТЕТ 7 КГ
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА B
ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА
ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ 100 Л
СВЕТЛО ВО БАРАБАНОТ
НИВО НА БУЧАВОСТ 65 ДБ
ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д) 845X596X563 ММ

14,393 ден

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА
КАПАЦИТЕТ 7 КГ
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА B
ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА
ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ 100 Л
СВЕТЛО ВО БАРАБАНОТ
НИВО НА БУЧАВОСТ 65 ДБ
ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д) 845X596X563 ММ

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO DMG-7205PV СУШАРА”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close