QUADRO DW-6030 EU


MАШИНА ЗА САДОВИ
КАПАЦИТЕТ 12 КОМПЛЕТИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А +( E )
ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР
ВРТЛИВО КОПЧЕ
НИВО НА БУЧАВА 54 DB
БРОЈ НА ПРОГРАМИ 6
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СЈАЈ
БОЈА БЕЛА
ДИМЕНЗИИ: 596 X 815 X 598 MM

13,493 ден

MАШИНА ЗА САДОВИ
КАПАЦИТЕТ 12 КОМПЛЕТИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А +( E )
ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР
ВРТЛИВО КОПЧЕ
НИВО НА БУЧАВА 54 DB
БРОЈ НА ПРОГРАМИ 6
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СЈАЈ
БОЈА БЕЛА
ДИМЕНЗИИ: 596 X 815 X 598 MM

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO DW-6030 EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close