QUADRO DW-6045EU SILVER


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
БРОJ НА ПРОГРАМИ 7
LED ДИСПЛЕJ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
НИВО НА БУЧАВОСТ 57 DB
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ОПЦИJА НА ПОЛОВИНА ПОЛНЕЊЕ
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ
ЗАКЛУЧУВАЊЕ ОД ДЕЦА
ДИМЕНЗИИ: 59,8 X 85 X 59,8 CM

16,193 ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
БРОJ НА ПРОГРАМИ 7
LED ДИСПЛЕJ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
НИВО НА БУЧАВОСТ 57 DB
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ОПЦИJА НА ПОЛОВИНА ПОЛНЕЊЕ
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ
ЗАКЛУЧУВАЊЕ ОД ДЕЦА
ДИМЕНЗИИ: 59,8 X 85 X 59,8 CM

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO DW-6045EU SILVER”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close