,

QUADRO R-1110 EU


ЛАДИЛНИК
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ 81L
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 73Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 8Л
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ А +
1 КОМПРЕСОР
ФРЕОН R600A
НИВО НА БУЧАВОСТ 41DB
БРОЈ НА ВРАТИ 1
БРОЈ НА ПОЛИЦИ 2
ДИМЕНЗИИ (Ш Х Д Х В) : 48 X 56 X 84 СМ

8,993 ден

ЛАДИЛНИК
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ 81L
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 73Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 8Л
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ А +
1 КОМПРЕСОР
ФРЕОН R600A
НИВО НА БУЧАВОСТ 41DB
БРОЈ НА ВРАТИ 1
БРОЈ НА ПОЛИЦИ 2
ДИМЕНЗИИ (Ш Х Д Х В) : 48 X 56 X 84 СМ

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO R-1110 EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close