QUADRO WM-FF10049CW EU


КАПАЦИТЕТ 7 кг
ЦЕНТРИФУГА 1000 врт/мин
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА D
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 84,5/59,7/54,0 CM

14,393 ден

КАПАЦИТЕТ 7 кг
ЦЕНТРИФУГА 1000 врт/мин
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА D
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 84,5/59,7/54,0 CM

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO WM-FF10049CW EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close