QUADRO WMF-F1044 EU


МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
КАПАЦИТЕТ НА ПОЛНЕЊЕ: 6 КГ
ЦЕНТРИФУГА: 1000 ВРТЕЖИ
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A ++
15 ПРОГРАМИ
ТАЈМЕР
ДЕТЕКЦИЈА НА ПОЛОВИНА ПОЛНЕЊЕ
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ 58 DB
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ: 77DB
ДИМЕНЗИИ ( Ш Х В Х Д) : 597 X 845 X 497 MM
ТЕЖИНА: 59 КГ

13,493 ден

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
КАПАЦИТЕТ НА ПОЛНЕЊЕ: 6 КГ
ЦЕНТРИФУГА: 1000 ВРТЕЖИ
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A ++
15 ПРОГРАМИ
ТАЈМЕР
ДЕТЕКЦИЈА НА ПОЛОВИНА ПОЛНЕЊЕ
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ 58 DB
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ: 77DB
ДИМЕНЗИИ ( Ш Х В Х Д) : 597 X 845 X 497 MM
ТЕЖИНА: 59 КГ

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO WMF-F1044 EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close