,

ST F6X 60 2 Motors


ST F6X 60 2 Motors
Superior Technology
Телескопски Аспиратор на извлекување
INOX
Контрола со копче
3 степени на брзина
450м/3 на час
2 Мотори
2 Вентилатори
ЛЕД СВЕТЛО
2 x Филтри Алуминиумска касета
Бучност: 55dB
Димензии: 60 цм

2,899 ден

ST F6X 60 2 Motors
Superior Technology
Телескопски Аспиратор на извлекување
INOX
Контрола со копче
3 степени на брзина
450м/3 на час
2 Мотори
2 Вентилатори
ЛЕД СВЕТЛО
2 x Филтри Алуминиумска касета
Бучност: 55dB
Димензии: 60 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST F6X 60 2 Motors”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close