ST MOD 3000 MRC X 60


ST MOD 3000 MRC X 60
Superior Technology
Високо модерен и дизајнерски Аспиратор со оџак
Црна со Инокс
Контроли на допир
Вклучен далечински управувач
3 степени на брзина
650м/3 на час
1 Мотор
1 Вентилатор
Тотална моќност 190W
Светло 2x25W Халогено осветлување
120мм отвор
Филтер Алуминиумска касета
Вклучен далечински управувач
Бучност: 56dB
Димензии: 58x63x39 цм

6,799 ден

ST MOD 3000 MRC X 60
Superior Technology
Високо модерен и дизајнерски Аспиратор со оџак
Црна со Инокс
Контроли на допир
Вклучен далечински управувач
3 степени на брзина
650м/3 на час
1 Мотор
1 Вентилатор
Тотална моќност 190W
Светло 2x25W Халогено осветлување
120мм отвор
Филтер Алуминиумска касета
Вклучен далечински управувач
Бучност: 56dB
Димензии: 58x63x39 цм

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST MOD 3000 MRC X 60”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close