,

Tosot MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:991 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:916 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 550 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:Веднаш – на лагер

30,990 ден

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, нормален sleep mode,тајмер, turbo

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tosot MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close