,

Tosot MUSE NORDIC TWH12QD-S6DBB2A


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ℃ ДО 52 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

63,990 ден

Произведено од GREE. Самодијагноза, Интелегентно отопување, Аuto restart, I Feel фунција, Нормален Sleep Mode,Тајмер, Турбо.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tosot MUSE NORDIC TWH12QD-S6DBB2A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close