,

Tosot MUSE NORDIC TWH18QE-S6DBB2B


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.5/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5300/6200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1180 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1450 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1200.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ℃ ДО 52 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:61.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.003 X 790 X 427 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

83,990 ден

Произведено од GREE. Самодијагноза, Интелегентно отопување, Аuto restart, I Feel фунција, Нормален Sleep Mode,Тајмер, Турбо.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tosot MUSE NORDIC TWH18QE-S6DBB2B”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close