,

Vivax ACP-12CH35AESI PRO R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1027 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:530.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Веднаш – на лагер

28,990 ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1027 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:530.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Веднаш – на лагер

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-12CH35AESI PRO R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close