,

Vivax ACP-12CH35AEYIs R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.2/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4816.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:748 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:924 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:575.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -32 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.30 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 554 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Не е на лагер

59,990 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-12CH35AEYIs R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close