,

Vivax ACP-18CH50AESI PRO R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1750 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 554 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

46,990 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-18CH50AESI PRO R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close