,

Vivax ACP-24CH70AERI+ R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2510 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2130 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1020.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:43.90 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:890 X 673 X 342 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Веднаш – на лагер

65,990 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-24CH70AERI+ R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close