,

Vivax ACP-24CH70AESI PRO R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8206.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8206.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7034/7327 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2130 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1090.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:43.90 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:946 X 810 X 420 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

61,990 ден

Стерилизацијата на 56 °C за 30 минути ефикасно ќе ги оневозможи вирусите присутниво воздухот. ДВОЕН ФИЛТЕР Системот за двојна филтрација темелно ги елиминира штетните материи, обезбедувајќи ви свеж и чист воздух. Предфилтерот може ефикасно да го спречи ширењето на честичките во воздухот. Вториот филтер со активен јаглен ги заробува опасните гасови и мириси. УВ ЛАМБА УВ ламбата користи ултравиолетова светлина со кратки бранови, добро познато решение за стерилизација, за да ги уништи штетните честички во воздухот, што резултира со ефикасно онеспособување на вирусите и бактериите присутни во воздухот.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-24CH70AESI PRO R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close