,

Vox BE1-300RL


Боја: Бела
Класа на енергија: F
Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 287 л
Тип на контрола: Механички
Амортизирана врата: Да
Вид на рачка на вратата: Вградена рачка
Внатрешен замрзнувач: 1 корпа
Годишно потрошена енергија (kWh): 285 kWh
Капацитет на замрзнување: 14 кг
Класа на ниво на бучава: C
Климатска класа: SN /N/ ST
Најниска температура на околината на која уредот работи: -15°C
Ниво на бучава: 40 dB
Прилагодлив термостат: Да
Систем за одмрзнување: Мануал
Сретство за ладење: R600a
Тркалца: Да
Режим за брзо замрзнување: Да
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија: 28 h
Нето тежина: 38 кг
Висина: 845 мм
Вкупна тежина: 42 кг
Длабочина: 615 мм

16,990 ден

Хоризонтален Замрзнувач

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox BE1-300RL”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close