VOX CHT 6005 S


 • Тип на грејните елементи: Стаклоќерамични
 • Бројот на греачките зони: 4
 • Рингла 1: Стаклоќерамична рингла-плоча 145мм, 1200 вати
 • Рингла 2: Стаклоќерамична рингла-плоча 145мм, 1200 вати
 • Тип на рерни: Електрични
 • Волумен на рерната: 56 л
 • Горен греен елемент: 1200 W
 • Долен елемнет на греачот: 1100 W
 • Индекс на енергетска ефикасност -стандарден: 119,7
 • Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор: 105,7
 • Потрошена електрична енергија -стандард: 0,94 kWh/циклус
 • Потрошена електрична енергија -со вентилатор: 0,83 kWh/циклус
 • Електрични дупли греачи на скарата: 2600 W
 • Хромирана решетка: 1 ком
 • Гратис тепсија за печење (плиток ): 1 ком
 • Гратис тепсија за печење (длабок ): 1
 • Фиока: Да
 • Отстранлива врата од рерната: Да
 • Длабочина со отворената врата: 1050 мм
 • Бoja: Сива
 • Енергетска класа: А
 • Светлосни показатели: Индикатор-показател за загревање на стаклоќерамичната рингла-плоча,индикатор за уклучување на термостатот
 • Термостат: Да

17,590 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX CHT 6005 S”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close