,

Vox EBC 200 DB


Вградна плотна – стаклокерамика
Број на рингли: 2
Стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
Стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
Вкупна моќност: 3 kW
Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm
Димензии (ШxВxД): 290 x 47,5 x 520 mm
Боја: црна
Гаранција: 60 месеци

6,990 ден

Вградна плотна – стаклокерамика
Број на рингли: 2
Стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
Стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
Вкупна моќност: 3 kW
Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
Димензии за вградување (ШxД): 270 x 490 mm
Димензии (ШxВxД): 290 x 47,5 x 520 mm
Боја: црна
Гаранција: 60 месеци

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox EBC 200 DB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close