,

Vox EBC 200 GB


ТИП НА ПЛОЧА плинска
НАЧИН НА УПРАВУВАЊЕ механичко
ЗОНИ НА ГОТВЕЊЕ 2
МОЌНОСТ НА ЗОНИТЕ НА ГОТВЕЊЕ (W) мал плински горилник 55мм, 1000W
брз плински горилник 100мм, 3000W
ПРИКЛУЧНА МОЌ (KW) 4 kW
ДИМЕНЗИИ (Ш Х В Х Д), ММ 290 x 47.5 x 520
ТЕЖИНА, КГ 4,7
БОЈА црна
ГАРАНЦИЈА 60 месеци

7,690 ден

ТИП НА ПЛОЧА плинска
НАЧИН НА УПРАВУВАЊЕ механичко
ЗОНИ НА ГОТВЕЊЕ 2
МОЌНОСТ НА ЗОНИТЕ НА ГОТВЕЊЕ (W) мал плински горилник 55мм, 1000W
брз плински горилник 100мм, 3000W
ПРИКЛУЧНА МОЌ (KW) 4 kW
ДИМЕНЗИИ (Ш Х В Х Д), ММ 290 x 47.5 x 520
ТЕЖИНА, КГ 4,7
БОЈА црна
ГАРАНЦИЈА 60 месеци

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox EBC 200 GB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close