VOX FD 627 IX


 • Категорија Фрижидери side by side
 • Систем за ладење NO FROST
 • Климатска класа T / ST / N
 • Нето капацитет на уредот 467 л
 • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 327 л
 • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 140 л
 • Технологија No frost,
 • Multi cooling систем,
 • Диспанзер за вода,
 • Голем волумен,
 • Внатрешно лед осветлување, Анти-бактериска заштита, LED Display, Голема преграда за овошје и зеленчук
 • Потрошена енергија 396 kWh
 • Гас R600a
 • Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 2 фиока, 6 полици -сталажи со врати
 • Внатрешен замрзнувач 6 фиока
 • Висина на фрижидерот 1775
 • Длабочина на фрижидерот 740
 • Ширина на фрижидерот 833
 • Боја Inox
 • Вкупна тежина 115 кг
 • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 890x1830x795 мм
 • Енергетска класа A+
 • Ниво на бучава 42 dB
 • Функционални тастери Диспанзер за вода, Eкран

49,999 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX FD 627 IX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close