,

VOX GF 200


 • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
 • Климатска класа T / ST / N / SN
 • Нето капацитет на уредот 198 l
 • Бруто капацитет на уредот 198 л
 • Технологија Анти-бактериска заштита
 • Потрошена енергија 219 kWh
 • Гас R600a
 • Внатрешен замрзнувач 1 корпа
 • Боја Бела
 • Амортизирана врата Да
 • Вкупна тежина 33 кг
 • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 34 h
 • Димензии (ШxВxД) 945x850x523 мм
 • Енергетска класа A+
 • Лесно чистење на ентериерот Да
 • Ниво на бучава 41 dB
 • Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
 • Сигнал кога температурата станува превисока Да
 • Тип на контрола Механички
 • Тркалца Да
 • Функционални тастери 1 корпа, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
 • Цевка за ладење од типот Д Да

12,499 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX GF 200”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close