,

VOX GF 400


 • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
 • Климатска класа T / ST / N / SN
 • Нето капацитет на уредот 359 л
 • Бруто капацитет на уредот 359 л
 • Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
 • Потрошена енергија 304
 • Гас R290
 • Внатрешен замрзнувач 2 корпи
 • Боја Бела
 • Амортизирана врата Да
 • Вкупна тежина 58 кг
 • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 55 h
 • Гаранција 5 години
 • Димензии (ШxВxД) 1255x825x745 мм
 • Енергетска класа A+
 • Конвертибилен замрзнувач Да
 • Лесно чистење на ентериерот Да
 • Ниво на бучава 44 dB
 • Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот
 • Тип на контрола Механички
 • Функционални тастери Конвертибилен замрзнувач, 2 корпи, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
 • Цевка за ладење од типот Д Да

17,490 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX GF 400”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close