, ,

Vox IVA7-12HRGW


Инвертер сплит клима уред
Автоматско чистење, aвтоматско рестартирање
Вграден Wi-Fi за контрола преку мобилен, anti-fungus функција, тајмер, I Feel функција, Deep Sleep режим
Anti-2.5pm филтер, LCD дисплеј, 5 нивоа на вентилација, само дијагностика, турбо режим, заштита од истекување на гас
Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.12/4.14; А+++/A++
Kапацитет за ладење: 3700 W
Kапацитет за греење: 3900 W
Номинален капацитет: 12000 BTU
Потрошувачка на електрична енергија при ладење: 1,09 KW
Потрошувачка на електрична енергија при греење: 0,97 KW
Греење/Ладење: од -15 °C до 46 °C
Tестирано на -20 °C
Препорачана површина до 35 м2
Ниво на бучава: 54 dB
Димензии на надворешна единица: (В x Ш x Д) 545 x 730 x 285 mm
Димензии на внатрешна единица: (В x Ш x Д) 292 x 788 x 198 mm
Гаранција: 36 месеци

29,900 ден

Инвертер сплит систем клима уред

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox IVA7-12HRGW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close