Vox LC 12A15 BIXE


Капацитет: 12 комплети
6 програми, одложен старт
Температури: 40, 50, 65, 70°C
Брзо миење (30 минути), заштита од истекување и преплавување
Копче за старт/пауза, предперење, делумно перење, индикатор за циклусно перење,
индикатор за плакнење, индикатор за завршеток на циклусот, подеслива горна корпа, скриен грејач
Варијабилна висина 20+ мм
Потрошена вода при стандарден циклус: 12 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,923 kWh
Бучава: 52 dB
Боја: сива (inox)
Гаранција: 60 месеци

16,990 ден

Машини за миење садови

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox LC 12A15 BIXE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close