VOX LC T8


 • Категорија Машини за садови – Таблети
 • Бројот на програмите 5
 • Број на комплетот 6
 • Бројот на температурата 5
 • Температура (C°) 40-45-50-60-70
 • Технологија Одложен почеток, 6 Комплети, Брзо перење 30 минути
 • Годишно потрошена вода 1820 l/година
 • Годишно потрошена енергија 174 kWh/година
 • Потрошена вода при стандарден циклус 6.5 л
 • Потрошена енергија по стандардниот циклус 0.61 kWh
 • Скриен греен елемент Да
 • Заштита од поплавување при чистењето Да
 • Нето тежина 22.5 кг
 • Почеток/пауза Да
 • Предперење Да
 • Одложен почеток 2h/4h/8h
 • Показател на циклусот во миењето Да
 • Показател за недостатокот од сол Да
 • Бројот на сталажите за шолјите 1
 • Напон/ фрекфенција 220V – 230V / 50Hz
 • Осигурач 10 A
 • Боја Бела
 • Вкупна тежина 26.5 кг
 • Гаранција 5 години
 • Димензии на апаратот (ШxВxД) 550x438x500 мм
 • Енергетска класа A+
 • Ниво на бучава 49 dB
 • Тип на контрола Електронск

13,999 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX LC T8”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close