Vox LC12A1EDBE


Показател на преостанатото време на перењето: Да
Бојата: Бела
Класа на енергија: E
Тип на контрола: Дигитален
Бројот на програмите 6
Бројот на температурата: 4
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh): 92
Скриен греен елемент: Да
Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW): 52
Класа на емисии на акустична бучава во воздухот: D
Предперење: Да
Показател на циклусот во перењето: Да
Показател на циклусот во миењето: Да
Показател за недостатокот од сол: Да
Корпа за прибор за јадење: Да
Бројот на сталажите за шолјите: 2
Прилагодлива горната корпа: Дa
Прилагодлива висина: + 20 мм
Напон/ фрекфенција: 220V – 240V / 50Hz
Осигурач: 10 A
Времетраење на програмата (ч: м): 03:25
Индекс на енергетска ефикасност: 55.9
Индекс на перформанси за чистење: 1.13
Индекс на перформанси на сушење: 1.07
Индикатор за завршување на програмата: Да
Индикатор за недостаток на средство за плакнење: Да
Опција за таблети: Да
Потрошувачка на вода при стандарден циклус (L): 12
Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh): 0.923
Температура (°C): 40-50-65-70
Почеток/пауза: Да
Опција за пола перење: Да
Програми: Prewash, Quick 30min/40°C, Eco, Super 50min/65°C, Intensive 65°C, Hygiene 70°C
Одложен почеток на процесот на перење: 1-24h
Заштита од истурање: Да
Нето тежина: 46.1 кг
Висина без работна површина: 820 мм
Вкупна тежина: 47.7 кг
Дименѕије апарата (ШxВxД): 598x850x598 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД): 644x881x661 мм
Количински товар (40ftHC контејнер): 162 ком

16,500 ден

Машини за миење садови

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox LC12A1EDBE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close