VOX SBS 657 IX


 • Категорија Фрижидери side by side
 • Систем за ладење NO FROST
 • Климатска класа SN / N / ST / T
 • Нето капацитет на уредот 490 л
 • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 334 л
 • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 156 л
 • Технологија No frost,
 • Multi cooling систем,
 • Диспанзер за вода,
 • Голем волумен, Внатрешно лед осветлување,
 • Анти-бактериска заштита, LED Display,
 • Голема преграда за овошје и зеленчук
 • Потрошена енергија 409 kWh
 • Гас R600a
 • Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати
 • Внатрешен замрзнувач 3 стаклени полици, 2 фиока, 5 полици -сталажи со врати
 • Висина на фрижидерот 1788
 • Длабочина на фрижидерот 745
 • Ширина на фрижидерот 895
 • Боја Inox
 • Вкупна тежина 120 кг
 • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 955x1825x778 мм
 • Енергетска класа A+
 • Ниво на бучава 43 dB
 • Функционални тастери Инвертор мотор, Home bar, Ледомат, Диспанзер за вода, Eкран

59,999 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX SBS 657 IX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close