,

Vox SL 159


 • Бoja: Златна и црвена
 • Easy clean: Едноставно празнење и чистење на садовите за прашина
 • Fail-safe: Во случај на запушување, правосмукалка се сама исклучува, моторот е заштитен од расипување
 • HEPA филтрација: Онаа што е најважно кај хепа филтерите, имаат висока ефикасност да ги задржуваат честичките од нечисто. Онаа прилика на вшмукувањето не излегуваат од апаратот, остануваат во филтерот, и од правосмукалката излегува чист воздух. Благодарен…
 • HighSpin мотор: Мотор без четка, работи на принцип магнетно, овозможува на тој начин долг животен век
 • Вкупна тежина: 5.81 кг
 • Димензии на уредот (ШxВxД): 27.5 x 28.5 x 38.3 цм
 • Додатна опрема: Продолжетоци за намештај и ќошови
 • ЕСО: Мотор од само 800 вати, штедлив и тивок, без високи трошоци на електрична енергија
 • Капацитет на садовите: 2 л
 • Радиус на акција: 12 м
 • Сила: 800W
 • Тип цефки: Метална

4,990 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox SL 159”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close