Vox SL156


Моќност – 2400 W
Fail-safe – Во случај на затнување, правосмукалката сама се исклучува, заштитувајќи го моторот од расипување
Додатна опрема – Продолжетоци за мебел и ќошови
Капацитет на садот – 2 л
Multi-cyclone, траен филтер што се пере
Радиус на акција – 11 м
Тип на цевка – Метална
Гаранција – 25 месеци

5,490 ден

Моќност – 2400 W
Fail-safe – Во случај на затнување, правосмукалката сама се исклучува, заштитувајќи го моторот од расипување
Додатна опрема – Продолжетоци за мебел и ќошови
Капацитет на садот – 2 л
Multi-cyclone, траен филтер што се пере
Радиус на акција – 11 м
Тип на цевка – Метална
Гаранција – 25 месеци

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox SL156”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close