VOX TDM 701D


  • дисплеј, капацитет 7 кг,
  • сушење 10/30/60 мин, функција против кревање плус,
  • кошули 12 мин,
  • брзо 29 мин,
  • нежно сушење,
  • прилагодување на нивото на сушење,
  • 15 програми

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX TDM 701D”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close