,

Vox VF 3710 NF


Боја: Бело
Нето – волумен во замрзнувачот: 280 л
Електронска контрола
LED екран
Внатрешен замрзнувач со 7 фиоки
Годишно потрошена енергија (kWh): 311 kWh
Капацитет на замрзнување: 13 кг
Климатска класа: T / SN
Најниска температура на околината на која уредот работи: -15°C
Ниво на бучава: 41 dB
Реверзибилна врата
No Frost систем за ладење
Автоматски систем за одмрзнување
R600a сретство за ладење
Режим за брзо замрзнување
Анти-бактериска заштита
Нето тежина: 68 кг
Вкупна тежина: 74 кг
Димензи: 595x1860x650 мм

31,490 ден

Вертикален Замрзнувач

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox VF 3710 NF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close