VOX WD 14864


  • голема дијаметар на вратата 47см,
  • дисплеј,
  • капацитет за перење од 8 кг / капацитет за сушење 6 кг,
  • избор на вртење 600rpm / 800rpm / 1000rpm / 1200rpm / 1400rpm,
  • брзо сушење,
  • интензивно плакнење,
  • предперење,
  • лесно пеглање,
  • црн панел и црна врата

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX WD 14864”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close